Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chandler Parsons iduće sezone u dresu Orlando Magica?

Prema brojnim izvorima, Chandler Parsons bi mogao iskoristiti player opciju u svom ugovoru te postati nezaštićeni free agent ovoga ljeta. To bi bio pametan potez s njegove strane, prvenstveno jer će dobiti značajnu povišicu uslijed povećanja salary capa (ako to ne iskoristi, iduće godine će zaraditi „samo“ 16 milijuna dolara).

No, jedino pitanje je mogu li Dallas Mavericksi opet potpisati Parsonsa?

Kolumnista za ESPN, Tim MacMahon, je imao nešto da kaže povodom toga:

„Nemojte odmah pretpostaviti da će Parsons automatski potpisati s Mavsima ovoga ljeta nakon što prekine njegov trogodišnji ugovor, iako je Mark Cuban već naglasio da će zadržati Parsonsa kao budućeg franšiznog igrača.

Oni bliski ovoj cijeloj situaciji smatraju da je Orlando, njegov rodni grad, najveća opasnost da ukrade Parsonsa od Dallasa. S njihovim tradeovima pred trade deadline, oni su osigurali dovoljno prostora u salary capu da potpišu 2 igrača na maksimalan ugovor. Izvori kažu da će Orlando svim snagama pokušati da potiše Chandlera.

Lista ekipa zainteresiranih za Parsonsa će biti duga, uključujući Miami Heat, Los Angeles Lakerse, Brooklyn Netse, New York Knickse, Portland Trail Blazerse, Houston Rocketse kao i Denver Nuggetse. A ako Kevin Durant napusti Oklahomu, dodajte i Thundere toj listi, jer bi to mogao biti reunion Parsonsa s njegovim trenerom s Floride- Billyjem Donovanom.“

Svi mi znamo da je najbitniji faktor u svemu ovome novac, no ako Parsons dobije više ponuda za maksimalni ugovor, onda imamo i druge faktore koje moramo razmotriti.

Ako se on odluči za Orlando, oni će imati vrlo lijepu mladu jezgru igrača (Victor Oladipo, Nikola Vučević, Aaron Gordon, Evan Fournier) a postoje nagađanja da će uz Parsonsa pokušati da dovedu i Ala Horforda.

Parsons igra sasvim solidno ove sezone. Nakon dosta lošeg početka sezone koji je bio uzrokovan povredama, on počinje da pokazuje zašto je doveden u Dallas te je sve češće igrač prevage, pa tako prosječno postiže 13.3 poena, 4.4 skoka te 2.5 asistencije.

Latest Posts

NE PROPUSTITE