Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chandler Parsons prihvatio bogatu ponudu Dallasa

Chandler Parsons, nisko krilo Houston Rocketsa je prihvatio ponudu Dallas Mavericksa. Trogodišnji ugovor bi trebao biti vrijedan oko 45 milijuna dolara. Čelnici Houston Rocketsa imaju tri dana da odluče žele li izjednačiti ponudu ili će pustiti Parsonsa da potpiše za Dallas.

Odluku Houstona treba pričekati jer imaju ozbiljnu ponudu za Chris Bosha, nagovarajući ga da napusti Miami i da potpiše za njih. Također, Dallas Mavericksi su se sastali sa slobodnim igračem Carmelom Anthonyjem kako bi dogovorili posao, no vlasnik Dallasa Mark Cuban nije mogao ponuditi Anthonyju maksimalan ugovor.

Parsons je izabran u drugoj rundi na NBA draftu 2011. godine. Igrao je posljednje tri sezone za Houston Rocketse. Prošle je sezone ostvarivao prosjek od 16,6 poena, 5,5 skokova i 4 asistencije po utakmici, a u cijeloj NBA karijeri je odigrao 213 utakmica s prosjekom 14,1 poen, 5,2 skoka i 4,1 asistencija po utakmici.

Dirk Nowitzki i Devin Harris su već produžili ugovore s Dallasom, a u ekipu se vraća i Tyson Chandler iz New York Knicksa, član ekipe Dallasa koja je 2011. godine uzela titulu NBA prvaka

Latest Posts

NE PROPUSTITE