Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chandler Parsons propušta ostatak sezone

Otkako je stigao u NBA, Chandler Parsons je uvijek nalazio svoj put do koša. Ovaj dvadeset sedmogodišnji scorer je uvijek imao značajan utjecaj na igru. U Hustonu je brzo pronašao mjesto u početnoj petorci te je pružao lijepe predstave. Nakon razmjene u Dallas, brzo se prilagodio i nastavio gdje je stao. Trenutno je jedan od najučinkovitijih igrača Mavsa koji se nalaze na 7. mjestu zapadne konferencije  s omjerom 35-35.

Parsons je prije nekoliko dana „potrgao“ meniskus desnog koljena. Još se nije odlučio 100% za operaciju, ali je ona najvjerojatnije neophodna. Ovo će biti druga godina kako će Parsons završiti sezonu ranije. Na svu sreću, ova ozljeda nije ni približno ozbiljna kao ona prošle godine. Gubitak Parsonsa bi mogao biti presudan za Dallas koji se nalazi u uskoj borbi za playoff. Na njegovo mjesto mogao bi uskočiti Wesley Matthews.

Parsons je do sada imao solidnu sezonu. Provodio je 29,5 minuta na parketu zabijajući pri tom 13,7 poena po utakmici. Uz to je imao i 4,7 skokova te 2,8 asistencija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE