Sunday, September 24, 2023

ZADNJE OBJAVE

Chandler Parsons zove Howarda u Dallas

Chandler Parsons je glumio Johna Caliparija prilikom dovođenja Dwighta Howarda u Houston Rocketse prije par sezona, te je to uspjelo, barem taj dio s regrutiranjem. I tu je Parsons imao veliki utjecaj. Ovog ljeta, Parsons bi mogao pokušati da dovede Howarda u Dallas Maverickse.

To ovisi od par faktora, prvenstveno od toga hoće li  i Parsons sam ostati član Dallasa, no u njegovom završnom intervjuu, on je rekao da je to sasvim moguće. O Howardu, on je izjavio sljedeće:

„Mislim da još uvijek može da dominira ligom. Mislim da je još uvijek superstar u ligi. Također mislim da će napustiti Houston na ljeto, pa zašto ne bi došao ovamo?“

Dok su društvene mreže najčešće kritizirale Howarda, on je još uvijek bio dosta vrijedan igrač u rosteru Raketa. U prosjeku je postizao 13.7 poena uz 11.8 skokova šutirajući 62% iz igre.

Kao i uvijek, najveću ulogu će igrati novac, kao i na koliko godina će mu biti ponuđen ugovor.

Navodno, Howard i njegov agent daju na znanje svima da on želi maksimalni ugovor ovog ljeta, budući da se salary cap opasno povećava iduće sezone. Ipak, to je možda malo previše za Marka Cubana, koji ne planira da da toliko novca na igrača čiji je prime prošao.

Ono što je također interesantno jeste na koliko godina bi ugovor bio ponuđen Howardu, imajući u vidu njegove probleme s leđima? Moguće je da potpiše ugovor na dvije godine, vrijednosti od 40 milijuna dolara.

Sve u svemu, ako Howard bude mijenjao sredinu ovog ljeta, Dallas će mu sasvim moguće biti jedna od opcija.

Latest Posts

NE PROPUSTITE