Saturday, July 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Channing Frye: “Michael Jordan ne bi dominirao današnjom NBA ligom”

Tijekom gostovanja na podcastu NBC Sports Northwesta Talking Blazers, umirovljeni NBA igrač Channing Frye je izjavio kako igra Michaela Jordana ne bi bila dovoljno dobra za modernu NBA ligu.

Imao je samo jedan posao, a to je bilo postizanje poena. To je činio nevjerojatnom, zadivljujućom brzinom. Ne osjećam da bi se njegov način igre mogao preslikati na današnji stil igre, rekao je Frye, koji je s Cleveland Cavaliersima osvojio NBA naslov.

Dečki ne bi htjeli igrati s njim. Mislim da se moraš prilagoditi, a kako se može reći da bi Jordan prosječno postizao 50? Ne bi jer bi ga svi udvajali.

Frye je odigrao bitnu ulogu u dresu Cavsa, kada su oni predvođeni LeBronom Jamesom osvojili NBA prsten 2016. On se umirovio ​​na kraju sezone 2018-19 nakon 14 godina u NBA ligi, a većinu karijere je proveo u dresu Phoenix Sunsa, Portland Trail Blazersa i Cleveland Cavaliersa.

Fryeova tvrdnja da bi Jordan u današnjoj NBA košarci bio ograničen zbog svog fokusa na postizanje poena je pomalo pretjerana, budući da je MJ u karijeri imao prosjek od više od pet asistencija po utakmici, a Air Jordan je osvojio i nagradu za obrambenog igrača godine.

Latest Posts

NE PROPUSTITE