Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Charles Barkley: Ako me netko udari, ja ću mu vratiti, čak i ako on izgleda kao da ništa nije jeo par tjedana!

Olimpijska košarkaška reprezentacija SAD-a je u svom olimpijskom debiju 1992. godine protiv reprezentacije Angole bila uvjerljiva. Sasvim drugi dojam ostavio je Charles Barkley, koji je u toj utakmici udario 24-godišnjeg Herlandera Coimbru. Coimbra je bio šokiran što ga je Barkley udario, a neki od ostalih igrača Dream Team-a odlučili su se pridružiti osudi Barkleyja.

Ako nastavi ovako, izbacit će ga s Olimpijskih igara, rekao je Michael Jordan nakon što su Sjedinjene Države afričkog prvaka pobijedile rezultatom 116-48, uz seriju u prvom poluvremenu od 46-1.

David Robinson je također komentirao Barkleyjevo ponašanje.

Pokušavamo reći Charlesu da se ne smije previše izmaknuti kontroli.

Charles Barkley je na udaranje reprezentativca Angole rekao.

Ako me netko udari, ja ću mu vratiti, čak i ako on izgleda kao da ništa nije jeo par tjedana. Mislio sam da će izvući koplje i pogoditi me njime, nakon što sam ga udario.

Treba napomenuti da se Barkley nakon utakmice “odužio” igraču Angole. Kad su se ekipe približile svojim svlačionicama, Coimbra je pitao Barkleyja mogu li zajedno pozirati za sliku koja bi njegovoj obitelji i prijateljima sigurno bila vrijedna. Barkley je učinio lijepu gestu te je pristao uslikati se s igračem kojeg je udario.

Latest Posts

NE PROPUSTITE