Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chicago i Miami pred drugim krugom doigravanja

Svi dvoboji doigravanja noæas su promijenili domaæina, ali ishodi utakmica uglavnom se nisu mijenjali. Portland je jedini uspio noæas pobijediti na svome terenu i smanjiti vodstvo Dallasa u seriji, dok su Chicago i Miami upisali nove pobjede i samo ih jedna dijeli od prolaska u drugi krug doigravanja.

Indiana je ponovno pružila sjajan otpor protiv prve ekipe Istoka, Chicago Bullsa, ali i ovaj put su ostali za nekoliko koševa prekratki. 17 sekundi prije kraja Derrick Rose polaganjem je odveo Chicago na +2, Danny Granger promašio je šut za tri poena dvije sekunde prije kraja te je Ronnie Brewer sa linije slobodnih bacanja postavio konaèan rezultat 88-84. Statistiku i detaljniji izvještaj ove utakmice možete pogledati ovdje.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Dwyane Wade (32)
  • Asistencije: Andre Iguodala (10)
  • Skokovi: LeBron James (15)
  • Ukradene lopte: Derrick Rose (4)
  • Blokade: Joakim Noah (4)

I Philadelphia 76ersi su odigrali dobru utakmicu, ali ni oni nisu imali dovoljno snage da u završnici osiguraju pobjedu. Kljuèna je bila posljednja èetvrtina koju Miami dobiva sa 8 poena razlike i dolazi do pobjede 100-94. Sada je rezultat u seriji 3-0. Miami su po obièaju predvodili LeBron James i Dwyane Wade kombinirano ostvarivši 56 poena, 25 skokova i 14 asistencija. Statistiku ove utakmice možete pogledati ovdje, a uskoro i opširniji izvještaj.

Portland je jedina ekipa koja je noæas profitirala igranjem u vlastitoj dvorani. Nakon dva poraza u prve dvije utakmice, Blazersi su noæas ostvarili pobjedu 97-92 i time zadržali svoje šanse za prolazak u drugi krug doigravanja. Ova utakmica nije imala toliko uzbudljivu završnicu jer Dallas nije imao priliku niti izjednaèiti rezultat u završnim minutama susreta. Najbolji u pobjednièkoj momèadi bio je Wesley Matthews sa 25 poena. Statistiku ove utakmice možete pogledati ovdje, a uskoro i opširniji izvještaj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE