Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chicago ostvario i drugu pobjedu nad Indianom

Chicago Bullsi upisali su drugu pobjedu u drugom susretu ovogodišnjeg doigravanja. Kao i u prvoj utakmici, Indiana je bila blizu no na kraju je ipak Chicago izišao kao pobjednik.

Kroz prve tri èetvrtine vidjeli smo tvrdu utakmicu u kojoj se nijedna ekipa nije uspjela odvojiti na znaèajniju prednost. Nakon prve èetvrtine Indiana je vodila 18-17, na poluvremenu je poveæala svoje vodstvo na tri poena razlike, da bi Chicago to dostigao u treæem periodu igre te se u posljednju èetvrtinu ušlo s izjednaèenim rezultatom.

Uglavnom se igralo koš za koš, prvo bi Indiana povela, a zatim Chicago izjednaèio. Takva situacija se ponavljala šest minuta, da bi zatim Chicago koševima Derricka Rosea i Carlosa Boozera napravio seriju 7-0 i preuzeo vodstvo koje više do kraja nije ispuštao. No Indiana je uvijek bila blizu, na svega nekoliko poena razlike, ali nisu imali priliku izjednaèiti. U posljednjoj minuti utakmice Indiana se približila i na 2 poena razlike, ali Chicago je mirnim izvoðenjem slobodnih bacanja došao do pobjede 96-90.

Prvi kandidat za nagradu najkorisnijeg igraèa, Derrick Rose ponovno je odigrao sjajnu utakmicu. Postigao je 36 poena, uhvatio 8 skokova i podijelio 6 asistencije. Prošlu je utakmici gotovo sam odveo Bullse do pobjede, no ovoga je puta imao veæu pomoæ od Carlosa Boozera koji nije imao problema s osobnim prekršajima te je odigrao 42 minute za koje je postigao 17 poena i uhvatio 16 skokova. Slab šut imao je Luol Deng, pogodio je samo 3 šuta od 13 pokušaja no ipak je uspio skupiti 14 poena.

Kod Indiane je Danny Granger odigrao dobru utakmicu s 19 poena, A.J. Price je pridodao 13 poena, dok su ostali igraèi ostali bez dvoznamenkastog broja poena. Krajem prvog poluvremena ozlijedio im se prvi razigravaè Darren Collison te je moguæe da on propusti ostatak doigravanja, èime su ionako male šanse Indiane svedene na minimum.

Serija se seli u Indianu gdje æe se 22. travnja u 01.00h odigrati treæa utakmica prvog kruga doigravanja za ove dvije ekipe.

Latest Posts

NE PROPUSTITE