Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chicago se provukao, 46 poena Howarda u porazu

Doigravanje je zapoèelo i, ako je suditi prema prvim utakmicama, bit æe vrlo neizvjesno i napeto s mnoštvom velikih preokreta. Tako je Chicago tek na kraju utakmicu dohvatio pobjedu, a Orlandu nije pomogla ni nevjerojatna utakmica Dwighta Howarda.

Prvu utakmicu ovogodišnjeg doigravanja odigrali su Chicago Bullsi i Indiana Pacersi. Oèekivala se lagana pobjeda Bullsa, ali bilo je upravo suprotno, Indiana je vodila veæinu utakmice te se Chicago spasio tek velikom serijom na kraju utakmice. Pri tome ih je vodio Derrick Rose sa 39 poena. Detaljniji izvještaj s utakmice možete proèitati ovdje.

  • Rekorderi dana

  • Koševi: Dwight Howard (46)
  • Asistencije: Darren Collison (9)
  • Skokovi: Dwight Howard (19)
  • Ukradene lopte: Jrue Holiday (3)
  • Blokade: Derrick Rose (3)

Nakon Chicaga red je došao na Miami Heat koji je ugostio igraèe Philadelphia 76ersa. Gosti su sjajno otvorili utakmicu i ostvarili veliku prednost, ali Miami je sve vratio u drugoj èetvrtini te do poluvremena poveo i do kraja nije ispuštao prednost. Chris Bosh bio je najuèinkovitiji na utakmici sa 25 poena i 12 skokova. Više o ovoj utakmici možete proèitati ovdje.

Neizvjesna se utakmica oèekivala u Orlandu, ali Atlanta je tijekom druge i treæe èetvrtine napravila prednost koju nije ispuštala do kraja i na kraju je slavila rezultatom 103-93. Orlandu nije pomogla niti nevjerojatna utakmica Howarda koji je postigao 46 poena i uhvatio 19 skokova. Joe Johnson postigao je 25 poena za pobjednièku momèad. Izvještaj s ove utakmice možete proèitati ovdje.

Vrlo dobru utakmicu vidjeli smo i u Dallasu gdje su gostovali Portland Trail Blazersi. Utakmica se prelomila u posljednjoj èetvrtini u kojoj je Dirk Nowitzki ubacio 18 (od èega 13 sa linije slobodnih bacanja) od svojih 28 poena na utakmici. Rezultat na kraju glasio je 89-81 za Dallas koji je ovom pobjedom uzeo vodstvo u seriji 1-0. Opširnije o utakmici možete proèitati ovdje.

Latest Posts

NE PROPUSTITE