Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Andersen zbog suspenzije propušta šestu utakmicu

Zbog guranja igrača Indiana Pacersa Tylera Hansbrougha, centar Miami Heata Chris Andersen neće igrati šestu utakmicu u Indiani koja je na rasporedu večeras.

Nakon naguravanja i incidenta, suci su i Andersenu i Hansbroughu dali tehničku, dok je Andersen još dobio “flagrant 1” zbog dodatnog izazivanja i naguravanja. Potpredsjednik NBA lige Stu Jackson je nakon utakmice nadodao i “flagrant 2” te je suspendirao centra Miami Heata koji neće igrati šesti susret. Hansbroughu je maknuta tehnička koju je dobio.

U petak, tijekom razgovora za NBC radio, komesar NBA lige David Stern je otvoreno izjavio da je Andersen trebao biti isključen na licu mjesta.

“Ja mislim da je trebao biti isključen. Gledao samo ponovljene snimke i nije mi bilo jasno što je radio. Nakon prvog incidenta nije otišao na klupu, nego je nastavio raditi probleme”, rekao je Stern.

Suspenzija Andersena je Miamiju veliki udarac, jer su i s njim na parketu u problemima s visokim igračima Pacersa. Sada će Roy Hibbert i David West dobiti još više prostora za manevar. Andersen je , u pet odigranih utakmica protiv Indiane, prosječno zabijao 7 poena, uz 4 skoka te nije promašio šut iz polja (15/15).

Ovo je druga godina zaredom da je visoki igrač Heata suspendiran za šestu utakmicu protiv Pacersa. Prošle godine je zbog incidenta s Hansbroughom, isto u petoj utakmici, suspendiran bio Udonis Haslem.

Latest Posts

NE PROPUSTITE