Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Bosh: Big 3 Heata je ostvario povijesne učinke

Chris Bosh se u trenutku nostalgije osvrnuo na prošla vremena u Miamiju dok su on, Dwyane Wade i LeBron James harali ligom: “Mislim da smo nas trojica ostvarili povijesne uspjehe i bilo je jako zabavno biti dio takve momčadi. S vremenom ćemo tek shvatiti, svi mi, kakav povijesni uspjeh smo napravili i što smo sve mogli ostvariti da smo ostali na okupu. Vjerojatno ćemo o tome  razgovarati kada više ne budemo ovako zgodni već će se o tome pričati kada budemo stari i sijedi.”

Heatova prstenova družina raspala se prošlo ljeto kada se James odlučio vratiti kući u Cleveland, Bosh je potpisao produžetak suradnje s Heatom 2014. godine na pet sezona za koje će ukupno dobiti 118 milijuna dolara, a kod Wadea nikada nije bilo upitno gdje će nastaviti karijeru.

Velika trojka Heata je u četiri sezone igrala četiri puta u velikom finalu, te su osvojili dva naslova. Ukupno su ostvarili 224 pobjede i 88 poraza u regularnoj sezoni, te su od 03. veljače do 27. ožujka 2013. godine ostvarili 27 uzastopnih pobjeda što je drugi najduži niz bez poraza u povijesti NBA lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE