Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Bosh: Bit ću spreman za početak sezone

Centar Miami Heata uspješno se oporavlja od krvnih ugrušaka u plućima, bolesti koja ga je odvojila od NBA parketa i zbog koje je bio hitno hospitaliziran u bolnici. Dvostruki NBA prvak s Miamijem, i desetorostruki All-Star igrač svoju je posljednju utakmicu za Heat odigrao još 11.02., a bez njega Miami usprkos dobrim igrama Dwyanea Wadea i “izmišljanju” Hassana Whitesidea nije uspio izboriti doigravanje.

Najteži period je kako sam kaže iza njega te je optimističan oko povratka na parket: „Da, biti ću spreman za prvu utakmicu nove sezone. Napraviti ću sve što je u mojoj moći da sezonu dočekam u što boljem izdanju“.

Bosh je u sezoni 2014/15 odigrao samo 44 utakmice, što je za njega najmanji odigrani broj utakmica u cijeloj karijeri koja traje već 12 godina, a ova duga pauza izazvala je kod njega veliku glad za košarkom: „Jako mi nedostaje košarka, ali mislim da je to dobro za mene. Uzbuđen sam što ću uskoro opet igrati“.

Teški momenti nisu ga obeshrabrili, izvukao je nešto poučno iz toga: „Ova cijela situacija s bolesti dala mi je vremena da razmislim o svemu, osvrnem se na svoj život i pogledam što sam do sada napravio u njemu“.

Bosh je u 44 utakmice zabilježio prosjeke od 21,1 poen, 7 skokova, 2,2 asistencije, 46% šuta iz igre i 36% učinkovitosti s trice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE