Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Bosh i Miami blizu dogovora oko raskida ugovora

Chris Bosh neće više igrati za Miami Heat. Posljednjih nekoliko sezona imao je problema s krvnim ugrušcima, nikad nije otišao, ali doktori mu nikako nisu dopuštali igrati. Postoji realna mogućnost da Chris možda više nikada neće zaigrati u NBA ligi.

Miami može otpustiti Bosha, uz što bi on naravno dobio svoju plaću zbog garantiranog novca u ugovoru, ali to ne bi išlo na salary cap. Najveća briga za Miami je ako se Bosh vrati i zaigra za neku drugu momčad 25 utakmica, tada bi se cijela njegova plaća vratila u njihove poslovne knjige.

U posljednje vrijeme Miami i Chris Bosh su poboljšali svoju vezu i rade na uzajamnom dogovoru:

Chris Bosh rekao je svojim članovima obitelji kako će ubrzo sve riješiti s Miamijem, s tim da će Miami dobiti potpunu slobodu na salary capu“, napisao je novinar Miami Heralda Barry Jackson.

Ako se Chris Bosh vrati do 30. lipnja njegov ugovor će utjecati na salary cap sve dok njegov ugovor traje do 2018/19. Ali ako do 1. srpnja liječnici ne odobre njegov povratak i procijene da više nije sposoban igrati košarku, nema nikakvog rizika da će njegov ugovor utjecati na salary cap Miami Heata.

Miami ako bude imao prostora to će biti jako važno za njih jer će onda imati fleksibilnost na ljeto i kada budu uzimali slobodne igrače. Ako budu ušli u utrku za Gordona Haywarda i Paula Millsapa ili nekoga trećeg imat će prostora i neće biti straha da će to utjecati previše na njihov salary cap.

S druge strane ako se Bosh vrati, što nije nemoguće Miami bi mogao imati problema sa salary capom. No, pitanje je koliko se Bosh želi vratiti. Treba puno rada kako bi se vratili u NBA formu i kako bi pripremili tijelo za još jedan NBA maraton. Dovoljno je zaradio u svojoj karijeri, a jedino pitanje na povratak može odgovoriti samo Chris.

Latest Posts

NE PROPUSTITE