Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Bosh: Lakersi su najjaèi “na papiru”

Krilni centar i zvijezda Miami Heata Chris Bosh smatra kako su Los Angeles Lakersi okupili najbolju ekipu u NBA ligi i da su “na papiru” najjaèi u ligi.

Lakersi su ove predsezone napravili sjajan posao te æe u sljedeæu sezonu uæi ojaèani za Dwighta Howarda, Stevea Nasha i Antawna Jamisona, dok je glavni odlazak onaj Andrewa Bynuma u Philadelphiju. Chris Bosh je na gostovanju na radio stanici WQAM izjavio kako misli da su Lakersi najjaèi “na papiru”, ali da to moraju dokazati i na parketu.

“Lakersi su trenutno, barem na papiru, najbolja momèad Zapada, a vjerojatno i cijele lige. Ali sezona je duga, sve je moguæe. Najbolja momèad na kraju nije uvijek ona momèad koja je najbolja na poèetku.”

Nisu ni èelnici Miamija samo sjedili prekriženih ruku, doveli su Raya Allena, najboljeg tricaša u povijesti lige.

“Znamo da smo prvaci, ali svejedno moramo krenuti ispoèetka”, nastavio je Bosh. “Imamo još puno posla, prije svega na stvaranju kemije u ekipi. Kreæemo ispoèetka, znamo da nam ništa ne znaèi ako budemo favoriti i slièno.”

Podsjetimo, Bosh je odustao od nastupa na Olimpijskim igrama u Londonu zbog oporavka od istegnuæa mišiæa trbušnog zida. Ipak, bit æe spreman za poèetak trening kampa Miamija koji zapoèinje 29. rujna. Tijekom predsezone Miami æe odigrati dvije utakmice s Los Angeles Clippersima u Kini (11. i 14. listopada), a sezonu otvaraju 10. listopada domaæom utakmicom protiv Boston Celticsa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE