Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Bosh primoran prekinuti karijeru?

Prema najnovijim informacijama koje stižu „preko bare“ All Star igrač Miami Heata, Chris Bosh, mogao bi prekinuti karijeru zbog zdravstvenih problema.

Bosh već neko vrijeme ima problema s krvnim ugrušcima koji su otkriveni nakon All Star utakmice prošle godine zbog kojih je propustio ostatak sezone 2014/2015. Nakon uspješnog oporavka na parkete se vratio početkom tekuće sezone i svojim igrama izborio je svoj deseti All Star nastup kao i učešće u natjecanju u šutiranju trojki ali je zbog istih problema ovoga puta u mišićima bio uskraćen za ostatak sezone.

Mišljenje dvostrukog NBA prvaka je to da se što prije vrati, a što o tome misle iz Miami govori izjava:

Mnogo mi je žao zbog Chrisa, jer znam koliko njemu košarka znači“, započeo je trener momčadi iz Miamija, Eric Spoelstra te dodao: „Također mnogi znaju koliko Bosh nama znači“.

Na cjelokupnu situaciju oko zdravlja Bosha mjesecima se nitko nije oglašavao sve do prije dva tjedna kada je objavljeno da liječnici kao i momčad Miamija rade na tome da se Bosh što prije vrati košarkaškim aktivnostima, ali nije se govorilo o trenutnom stanju Bosha.

Ako se dogodi ona najgora opcija koja uključuje umirovljenje, Miami će Boshu isplatiti 75 milijuna dolara koliko njegov ugovor i vrijedi, dok će s platne liste Heata biti otpisan u ljeto 2017. godine ako se ne vrati na parkete.

Latest Posts

NE PROPUSTITE