Friday, September 22, 2023

ZADNJE OBJAVE

Chris Bosh: Pristupam All-Staru kao da je zadnji

Chris Bosh se ove godine vraća u Toronto povodom All-Star utakmice. U Torontu je proveo razdoblje od 2003. do 2010. godine.

31-godišnji Bosh se pojavio već 11 puta na All-Staru. Od 2006. godine uzastopno se pojavljuje u društvu najboljih igrača lige. Nakon prošlogodišnjih problema s plućima te 6-mjesečnog izbivanja s terena, vratio se s poprilično dobrim rezultatima. U prosjeku zabija 19,1 poena te ima 7,4 skokova po utakmici.

Ovaj vikend će opet opravdati svoje mjesto u All-Star momčadi. Od draft generacije iz 2003. osim Bosha, tu su i Dwyane Wade, LeBron James te Carmelo Anthony.

„Ovo će biti zadnja godina da sam zabrinut zbog nastupa, smatram da imam dobar uspjeh iza sebe. Mislim, ipak sam nastupio 11 puta. Dolaze mlađi, noviji igrači željni dokazivanja. Iskreno, postaje mi sve teže i teže svake godine. Svaki put kad ne uspiješ, barem za mene, to je razočaravajuće. Ja bih to obično brzo prebolio i jednostavno shvatio da je vrijeme učiniti nešto drugo jer je takav posao. Ovo je posao za povlaštene. Imam priliku izaći na teren, izvesti nekoliko dobrih poteza, sudjelovati u predivnoj igri. Tu su ipak 24, 25 najbolja igrača svijeta.“

Latest Posts

NE PROPUSTITE