Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Bosh se umirovio!

Bivša zvijezda Miami Heata i Toronto Raptorsa, Chris Bosh, odlučio je “objesiti” tenisice o klin.

“Znajući da je taj dio mog života završen, to je bila teška stvar, ali dobro sam”, rekao je 34-godišnjak na “The Bill Simmons Podcastu” u ponedjeljak. “Trebalo mi je dugo vremena za odluku.”

Zbog problema s krvnim ugrušcima, Bosh nije igrao u NBA utakmici od 9. veljače 2016., iako je javno zadržao želju za povratkom još od prošlog ljeta.

“Mogao sam nastaviti igrati”, dodao je jedanaesterostruki All-Star. “Ali to je vrijeme prošlo. Odlučio sam da je vrijeme za kraj.”

Ranije u veljači, Miami je objavio da će Boshov dres s brojem 1 biti povučen iz upotrebe 26. ožujka protiv Orlando Magica. Bosh istog dana planira službeno objaviti da se povlači u igračku mirovinu.

“Slušajte, sada sam u mirovini”, rekao je. “Odlazim u mirovinu. Je li se netko povukao i imao ceremoniju povlačenja dresa u isto vrijeme? Nitko to nije učinio, zar ne?”

Bosh je izabran četvrti po redu od strane Raptorsa na jednom od najboljih NBA draftova u povijesti, onom iz 2003. godine. Godine 2010. napustio je Toronto kako bi se pridružio LeBronu Jamesu i Dwyaneu Wadeu u dresu “Vrućine”, što je rezultiralo osvajanjem NBA naslova u 2012. i 2013. godini.

Latest Posts

NE PROPUSTITE