Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Bosh starta umjesto Ronda na All-Staru

Ozljedom Rajona Ronda otvorilo se mjesto u početnoj petorci Istočne konferencije, a trener Miami Heata Erik Spoelstra odabrao je Chrisa Bosha, te će tako prošlogodišnji prvaci imati tri člana u početnoj petorci.

Odlučio sam nakon pobjede nad Torontom, ali nisam tada još to htio podijeliti s javnosti“, izjasnio se Spoelstra i nadodao kako je vijest Chrisu objavio povodom Super Bowl zabave.

Ovo će biti prvi puta od 1990. godine da jedna ekipa ima tri startera na All-Star utakmici. To je prije 23 godine bio slučaj s Los Angeles Lakersima, koji su u početnoj petorci Zapada također imali trojicu igraču – Magica Johnsona, Jamesa Worthyja i A.C. Greena.

Moja odanost i lojalnost su s Boshom i Miami Heatom, a da bude pošteno Chris je jedan od igrača s najviše dobivenih glasova od strane navijača.”

Trener Miamija izjavio je kako se veseli nadolazećem vikendu i kako će probati na terenu koristiti razne kombinacije igrača, a jednu od zanimljivih čine Tyson Chandler i Kevin Garnett sa svojim obrambenim sposobnostima, koji se istina i ne koriste previše u ovakvim utakmicama.

Latest Posts

NE PROPUSTITE