Sunday, July 14, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Kaman nije sretan u Lakersima

31-godišnji centar Los Angeles Lakersa Chris Kaman je na početku sezone bio vrlo optimističan jer je potpisao ugovor s popularnijom momčadi iz grada anđela.

“Toliko velikih stvari se može dogoditi ali jedna stvar koja me zabrinjava je jednogodišnji ugovor. Ali morate igrati košarku, to je ono što sam činio proteklih 10 godina i to je ono što ću nastaviti činiti”, izjavio je Kaman.

Stvari su se od tada promijenile i Kaman nije igrao u 11 od zadnjih 12 utakmica. Vrlo je frustriran takvim razvojem situacije jer je zdrav i željan igre.

“Ovo definitivno nije ono što sam tražio. To nije u mojoj kontroli, treniram visokim intenzitetom da budem spreman kada mi se šansa ukaže. Ako ne dobijem šansu to znači da jednostavno nije bilo suđeno.”

“Nikad nisam pomislio da ovdje neću igrati, da sam to znao vjerojatno ne bih došao ovdje. Imao sam mnogo drugih ponuda, ali ovdje sam vidio priliku”, dodao je.

Bivši njemački reprezentativac je još nadodao da ne razmišlja o razmjeni te da mu u klubu poručuju da ostane još neko vrijeme i da će mu se pružiti šansa.

Iskusni centar igra svoju 11. sezonu u NBA ligi, a Lakersi su mu četvrta momčad nakon Clippersa, Hornetsa (Pelicansa) i Mavericksa. Najbolje partije je pružao u dresu Clippersa u sezoni 2009/10 gdje je u 76 utakmica za prosječno 34,3 minute na parketu zabijao 18,5 poena i hvatao 9,3 skoka.

Ove sezone igrao je 13 utakmica u kojima prosječno zabija 8,3 poena uz 5,1 skok.

Latest Posts

NE PROPUSTITE