Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul: Clippersi idu onoliko koliko ih Blake Griffin odnese

Najveća zvijezda Los Angeles Clippersa i po mnogima najbolji razigravač današnjice, Chris Paul progovorio je za ESPN o očekivanjima od sljedeće sezone, za koju smatra da će ključan igrač biti Blake Griffin.

Paul je nesumnjivo prvo ime Clippersa i njihov pokretač, no sjajni razigravač smatra da je ključ igre ekipe Blake Griffin, i da će o njegovim igrama ovisiti uspjeh ekipe sljedeće sezone.

“Blake je jedan od posebnih igrača kod kojeg godine ne igraju ulogu”, započeo je popularni CP3. “Neki će reći da je mlad, ali već je mnogo toga postigao, već je All-Star igrač. Njegov glas nosi mnogo težine i mislim da će ekipa ostvariti onoliko koliko nas Blake odnese. Mislim da je dovoljno dobar za to.”

Paul je ovim riječima htio izraziti kako je Griffin dovoljno dobar da odvede ekipu do naslova prvaka, nešto za što se Chris Paul još nije imao prilike boriti u karijeri, a s obzirom na okupljenu momčad u Los Angelesu, to bi se moglo promijeniti.

“Nema opravdanja za prošlu sezonu. Za nekoliko godina neću se sjećati da smo ostvarili 56 pobjeda prošle sezone. Jedino čega ću se sjećati je da smo vodili 2-0 u doigravanju i izgubili s 4-2. Kaže se – ako nisi prvi, onda si zadnji, a ja sam bio zadnji posljednjih osam sezona.”

Ovoga ljeta Paul je potpisao produženje ugovora s Clippersima na pet godina, što će mu donijeti 107 milijuna dolara, a u Clipperse su još došli trener Doc Rivers, igrači J.J. Redick i Jared Dudley putem razmjene te slobodan igrač Darren Collison. Takav roster garantira fantastičan napad, ali za uspjeh u doigravanju bit će potrebna kvalitetna igra u obrani u doigravanju, što Clippersi nisu imali prošle sezone, no možda će se to promijeniti dolaskom trenera Riversa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE