Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul: Dugo nisam bio ovako uzbuđen zbog košarke

Houston Rocketsi su prošle sezone bili jedno od najugodnijih iznenađenja. Mike D’Antoni je posložio jako efikasan sustav igre te na kraju i ponio titulu za trenera godine, a ove sezone žele biti još konkretniji.

Uspjeli su upariti Chrisa Paula s Jamesom Hardenom, a nagađa se i kako je Carmelo Anthony „pred vratima“. Time bi se barem malo primakli kvaliteti Golden State Warriorsa u pokušaju osvajanja naslova.

Ozbiljno, pričali smo o ultimativnom cilju, a to je osvajanje naslova. Nijedan od nas nije imao priliku napraviti to. Pričali smo kako bi to bio dobar osjećaj. To je ono oko čega sam najviše uzbuđen, biti u istoj momčadi s nekim tko to želi koliko i ja“, izjavio je Paul na uvodnoj press konferenciji.

Odmah nakon što je trade objavljen, medije su preplavili komentari novinara i čitatelja o tome kako dvojac zajedno neće dobro funkcionirati na terenu. Iako je istina da obojica nisu igrali puno off-ball košarke u karijeri, što će sada sigurno morati, prisustvo playmakera više na terenu ne može škoditi ekipi, pogotovo ako se uzme u obzir da su i dobri scoreri.

Sigurno će trebati prilagodba, ali sam uzbuđen. Istinski sam uzbuđen oko toga. To je trenerov problem koji će riješiti. Trener je rekao: ako želiš pobijediti, napravit ćeš sve što je potrebno. Znam da to James želi, a znam i da ja želim“, komentirao je nagađanja Paul.

Paul u svojoj eri u Los Angeles Clippersima nije nikada ostvario značajan rezultat u playoffu te je sada dobio možda i posljednju priliku s ambicioznim Rocketsima.

„Dugo nisam bio ovako uzbuđen zbog košarke, iskreno. Novi početak, svježi početak, a vrijeme nije moglo biti bolje za mene i Hardena“, izjavio je za kraj.

Latest Posts

NE PROPUSTITE