Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul i sljedeæe sezone u Clippersima

Chris Paul, 26-godišnji playmaker koji trenutno igra za Los Angeles Clipperse, odluèio je iskoristiti svoju opciju produljenja ugovora te æe tako ostati u Los Angelesu i sljedeæe 2012./2013. sezone.

Kada je Chris Paul došao u Clipperse ove zime iz New Orleans Hornetsa, ostala mu je još jedna godina u svome ugovoru i velika odluku o nastavku karijere. Sada, kaže Chris Paul, to nije problem. Odluèio je da želi prihvatiti svoju opciju i ostati u Clippersima još jednu sezonu, nakon èega æe postati slobodan igraè.

Clippersi nikada nisu bili prvi u svojoj diviziji niti prošli prvi krug doigravanja. Otkako su došli u Los Angeles, imali su samo 2 sezone preko s 50% pobjeda. Ali sada, predvoðeni Paulom, Blakeom Griffinom i DeAndreom Jordanom ova ekipa ima omjer 20-11, prvi su u svojoj divizije te treæi u konferenciji i bilo bi èudo da ne uðu u playoff.

Chris Paul u ovoj sezoni bilježi 19,2 poena, 3,6 skokova i 8,6 asista u 36,2 minute koje prosjeèno provodi na parketu. Takoðer je u prvoj petorci Zapada u NBA All-Star utakmici koja æe se odigrati u Orlandu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE