Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul izvan terena šest do osam tjedana

Kada su Clippersi posljednji put istovremeno ostali bez Chrisa Paula i Blakea Griffina izgubili su 6 utakmica u nizu. Lako moguće da im sada slijedi sličan scenarij. Blake Griffin je zbog operacije koljena izvan parketa još od 19. prosinca, dok se prije dvije večeri Paul ozlijedio u, činilo se, bezazlenom sudaru s Russellom Westbrookom čiji je šut pokušao blokirati. U bliskom susretu Paul je ozlijedio palac lijeve šake, odmah je napustio teren uz šutiranje stolice i psovke.

Sinoć je od strane Clippersa objavljeno da će CP3 zbog ove ozljede izbivati s terena od 6 do 8 tjedana. Večeras će biti podvrgnut operativnom zahvatu a njegov povratak možemo očekivati tijekom ožujka.

Clippersu su trenutno na 4. mjestu Zapadne konferencije s omjerom 29-14, iza njih je Utah Jazz koja je u naletu i dobroj formi pa je izvjesno da će ih tijekom izostanka Paula i Griffina preteći na ljestvici. Dobra vijest za CLipperse je da bi se Griffin trebao vratiti krajem siječnja ili početkom veljače. Pitanje je hoće li Clippersi možda ubrzati njegov povratak s obzirom na ovu ozljedu Paula.

Loša vijest za franšizu iz LA-a je da im predstoji jako neugodan raspored bez svojih najboljih igrača. U idućih mjesec dana imaju samo 3 domaće utakmice i čak 11 gostujućih. Do sada Clippersi na gostovanjima imaju omjer 12:8.

Za očekivati je da će sada, s Paulovom ozljedom, veću rolu u momčadi dobiti Austin Rivers, Raymond Felton i Jamal Crawford.

 

Latest Posts

NE PROPUSTITE