Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul mora na operaciju koljena

Zvijezda New Orleans Hornesta, Chris Paul morat æe biti podvrgnut artroskopskoj operaciji koljena kako bi se popravio ošteæeni dio meniska. Lijeènici predviðaju da æe Paul s košarkaških parketa izbivati oko dva mjeseca.

Jedan od najboljih razigravaèa današnjice ozlijedio je koljeno tijekom posljednjih trenutaka utakmice protiv Chicago Bullsa u petak. Njegov suigraè David West pokušao mu je dodati loptu, no njegovo dodavanje je bilo prejako te se Paul morao baciti meðu fotografe kako bi spasio loptu. Nažalost njegova požrtvovnost koštala ga je ozljede jer je prilikom pada koljenom udario u televizijsku kameru. Da stvar bude još gora, Bullsi su uhvatili njegovu loptu te za nekoliko sekundi postigli koš kojim je utakmica odvedena u produžetke.

Nakon utakmice lijeènici su saznali da je došlo do djelomiènog puknuæa meniska lijevog koljena, a to je koljeno veæ bilo ozljeðeno jer je u prošloj utakmici, protiv Warriorsa, Paul iskrenuo koljeno no mogao je nastaviti igrati. Još uvijek nije potpuno poznato koliko æe oporavak trajati, no dvostruki All-Star igraè trebao bi se vratiti na parkete prije kraja regularnog dijela sezone.

Još se èeka službena potvrda operacije, a tada æe se izabrati igraè koji æe zamijeniti Paula na All-Star susretu u Dallasu. Najveæi kandidat za to mjesto je iskusni razigravaè Denver Nuggetsa, Chauncey Billups.

Latest Posts

NE PROPUSTITE