Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul napušta Rocketse?

Generalni menadžer Houston Rocketsa, Daryl Morey, na sve načine pokušava srušiti Golden State Warriorse. Već nekoliko godina su mu najveća i neprijelazna prepreka do toliko željenog cilja, osvajanja naslova NBA prvaka.

Ove sezone su po mišljenju mnogih analitičara i košarkaških eksperata imali najviše šansi, no nisu uspjeli u naumu detroniziranja Ratnika.

Kako prenosi Woj, Morey će napraviti sve da sruši Warriorse, to jest prvenstveni cilj mu je ojačati momčad. Čak ni Chris Paul nije nedodirljiv. Izjavio je, da u slučaju dobre ponude, Paul može pakirati kofere i da su Rocketsi otvoreni za trade. Pitanje je samo tko će uzeti Paulov ugovor. Ostale su mu još tri godine ugovora vrijednog “ogromnih” 124 milijuna dolara, a ne ide mu u prilog ni činjenica da već ima 34 godine, tako da potencijalni trade i ne izgleda tako “nemoguć”.

Rocketsi su prema izvorima bliskim momčadi u zadnjih par dana “agresivnije” nudili Clinta Capelu.

Biti će zanimljivo pratiti razvoj situacije, Rakete su u dvije godine zaredom zaustavljene od strane Warriorsa (prošle sezone izgubili su u finalu konferencije, a ove su ispali u polufinalu).

Latest Posts

NE PROPUSTITE