Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul otkrio tko je najzaslužniji za povratak košarke na parkete

Chris Paul gostovao je u Russell Wilsonovom DangerTalk podcastu te je pritom pričajući o košarci i svemu općenito otkrio kako je u ovim izazovnim vremenima jedan čovjek najzaslužniji za povratak košarke na parkete.

Paul smatra da je sve trebalo uskladiti te je on kao predsjednik sindikata igrača bio u nepovoljnoj poziciji jer je trebalo sve izbalansirati, a u tome mu je pomogao Andre Iguodala.

Svi mi koji smo u izvršnom odboru smo volonteri. Nitko nije plaćen za to jer je uslužna uloga. Svojevrsni servis. Naš izvršni odbor odradio je sjajan posao, a čovjek bez kojeg to sve ne bi bilo moguće jest Andre Iguodala.” – kazao je Paul.

Paula su često mediji u Americi hvalili gdje se često naglašavalo kako je upravo njegov pristup bio ključan. No, Paul priznaje da je svjestan da bi bez Iguodale, koji obnaša dužnost zamjenika predsjednika sindikata igrača, teško bio ostvariv povratak košarke u ovakvom obliku poslije Covid-19 lockdowna:

“Andre i ja smo u tom odboru godinama i često smo razgovarali sa svim igračima. Imate neobičnu situaciju jer je riječ o 450 igrača tako da je teško ugoditi svima. Jednom se može sviđati ono što se drugome nikako ne sviđa. Teško je voditi takve razgovore i to sve uskladiti. Bez Andrea bi to bilo nemoguće.” – naglašava Paul o ulozi, prema njegovim riječima, ključnog čovjeka.

Paul na kraju otkriva kako su on i Iguodala u stalnom kontaktu te kako se uz sve nedaće koje su ih zadesile (prosvjed zbog smrti Georgea Floyda), igrači ipak iz svega toga izišli ujedinjeni.

Latest Posts

NE PROPUSTITE