Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul planira povratak na All-Star utakmici

Ponajbolji razigravač lige, Chris Paul, najavio je kako se nada da će vratiti na terene za vrijeme All-Star vikenda koji se ove godine održava od 14. do 16. veljače u New Orleansu. Playmaker Los Angeles Clippersa se trenutačno oporavlja od ozljede desnog ramena koju je zadobio početkom siječnja u utakmici protiv Dallasa.

“Ako budem mogao, sigurno ću nastupiti. Toliko volim igrati”, rekao je Chris Paul. “All-Star vikend se održava u New Orleansu, a tamo sam odigrao svoju prvu All-Star utakmicu. Svaku priliku za igranjem moraš iskoristiti jer nikad ne znaš što se može dogoditi sljedeće godine.”

Chris Paul je vodio u poretku za  mjesto razigravača na Zapadu, ali nakon ozljede preskočio ga je Stephen Curry iz Golden State Warriorsa. Igrači koji će biti u početnim petorkama svojih konferencija bit će objavljeni u četvrtak, dok će igrači s klupe biti obznanjeni 30. siječnja.

Paul je izjavio da se osjeća bolje i da rehabilitacije teče vrlo dobro, ali i da neće žuriti te mu je cilj vratiti se na terene kada bude potpuno zdrav. “I dalje pokušavam različite pokrete. Trenutačno, jedina dobra stvar je ta da se ništa nije dogodilo mojim nogama pa mogu vježbati”, dodao je.

Iako se očekivalo da će Clippersi značajno pasti nakon ozljede najboljeg igrača, zasad se vrlo dobro drže i upisali su samo dva poraza od njegove ozljede uz čak 7 pobjeda. Darren Collison solidno mijenja Paula, a Blake Griffin nastavlja pružati sjajne igre kao i tijekom cijele sezone.

“Mislim da se naša obrana značajno poboljšala”, zaključio je Paul. “Blake je nevjerojatan, DeAndre također, svi. Ponekad gledam utakmicu i pitam se da li me oni zapravo trebaju. Stvarno. Teško je gledati utakmice s klupe, ali ja sam sretan što sam s momcima i da ih mogu pratiti s klupe.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE