Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul potvrdio ostanak u Clippersima

Razigravač Los Angeles Clippersa Chris Paul je verbalno pristao na produženje ugovora s klubom u kojem je proveo zadnje dvije sezone. Paul će za idućih pet godina dobiti vrtoglavi iznos od 107 milijuna dolara. Paul službeni ugovor ne može potpisati do 10. srpnja, ali je po pravilima lige mogao pristati na ugovor od ponoći po američkom vremenu.

Chris Paul je na svom Twitter profilu napisao: ”I’m in. ClipperNation” te je i na taj način potvrdio povratak u Clipperse.

Paul će ovim potpisivanjem postati drugi igrač u zadnje dvije godine koji će za Clipperse potpisati dugogodišnje produženje ugovora, prvi je bio Blake Griffin koji je prošlo ljeto potpisao petogodišnji ugovor u kojem će dobiti 97 milijuna dolara.

Prisjetimo se, Paul je nakon dolaska u Clipperse inače gubitničku franšizu pretvorio u playoff ekipu koja je u ovom trenutku vrh konferencije Zapad. Tijekom doigravanja 2012. godine su ispali u drugoj rundi protiv San Antonio Spursa, dok su ove godine bili prvaci divizije Pacific te su ispali već u prvom krugu od Memphis Grizzliesa.

Paul je prošle sezone u prosjeku zabijao 16,7 poena, uz 9,7 dodavanja i 2,3 ukradene lopte (najbolji u ligi). Dobio je nagradu za najboljeg igrača prosinca kada su Clippersi cijeli mjesec prošli neporaženo s rekordom 16-0. Zbog problema s desnim koljenom je propustio 12 utakmica te je igrao samo 33 minute u prosjeku, ali je svejedno bio drugi najbolji dodavač i najbolji kradljivac lopti lige.

Latest Posts

NE PROPUSTITE