Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul propušta Olimpijske igre

Još jedan član američke košarkaške reprezentacije odustao je od Olimpijskih igara. Prvo je to bio Anthony Davis koji se mora oporaviti od ozljede koljena a sada je odustao i Chris Paul. Paul koji će uskoro napuniti 31. godinu više nije poletan kao prije ali je i dalje jedan od najboljih razigravača lige. Rekao je kako je njegov glavni prioritet obitelj jer djeca rastu i želi više provesti više vremena s njima.

Prije nekoliko dana, mali Chris me pitao, ‘Tata, hoćeš li igrati Olimpijske igre ponovno’ ?“, rekao je Paul. „Dio mene je htio reći da, jer on nikad nije bio toga. Ali rekao sam mu, ‘želim više vremena provesti s tobom.’“ Chris, koji prati svoga sina na Little League utakmicama unatoč NBA sezoni, izabrao je ostati kod kuće.

CP3 je također rekao kako mu njegovo tijelo da bi mogao uzeti malo odmora, što je razumljivo za igrača koji je morao nositi Clipperse pola sezone u odsutnosti Blakea Griffina. Na poziciji razigravača postoji puno igrača koji konkuriraju za odlazak na Olimpijske igre. Sada igrači poput Johna Walla imaju puno lakši put do momčadi. Damian Lillard, koji nije konkurirao ni na širem popisu od 30 igrača, možda ima šansu da upadne u reprezentaciju.

Svejedno, Chris će nedostajati, pogotovo njegovom bliskom prijatelju LeBronu Jamesu. Unatoč Paulovom izostanku Amerika i dalje ima vrhunske razigravače koji će ga dostojno zamijeniti i oni i dalje ostaje prvi favoriti za zlato u Riu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE