Friday, March 29, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul propušta tri do pet tjedana igre

Razigravač Los Angeles Clippersa, Chris Paul u sinoćnjoj je utakmici protiv Dallas Mavericksa ozlijedio desno rame zbog čega će izbivati s parketa oko mjesec dana.

Sredinom treće četvrtine Paul je koristio blok DeAndrea Jordana, ali je došlo do sudara s Montom Ellisom te je najbolji razigravač današnjice ostao ležati na parketu uz bolnu grimasu na licu. Više se nije vraćao na parket, a prvi pregledi pokazali su ozljedu desnog ramena zbog koje će propustiti oko mjesec dana igre.

“Chris je ozlijeđen. Neće ga biti u igri tri do pet tjedana, možda čak i duže, ne znamo još”, izjavio je trener ekipe Doc Rivers nakon utakmice. “Još ne znamo kolika je ozbiljnost ozljede. Vjerojatno ćemo ga poslati nazad u Los Angeles gdje će obaviti dodatne preglede.”

Velik je ovo udarac za ekipu budući da je sve polazilo od Paula koji je ove sezone na prosjecima od 19,6 poena i 11,2 asistencije po utakmici. Bit će zanimljivo pratiti kako će bez njega igrati Blake Griffin i DeAndre Jordan, koji su većinu svojih poena postizali upravo na račun asistencija Paula. Njegovo mjesto u početnoj petorci zauzet će Darren Collison, koji je već protiv Mavericksa upisao 20 poena i 4 asistencije, ali je igrač koji više gleda prema košu nego svojim suigračima i Clippersi bi mogli imati velikih problema dok se Paul ne vrati.

Latest Posts

NE PROPUSTITE