Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul: Pun mi je kufer poraza

Kada nam netko kaže kako do ljeta 2012 ima još puno vremena možemo se a i ne moramo sa njime složiti. Kad to kaže Chris Paul nakon poraza svojih Hornetsa 107-88 u Madison Square Gardenu sinoæ onda se ipak moramo zapitati koliko u tome ima istine jer prièe o New Yorku kao njegovoj buduæoj destinaciji ne prestaju.

Ništa me ne ometa u mojoj igri. Nimalo.” To su njegove rijeèi nakon teškog poraza i nastavlja: “Ja sam jedan od onih igraèa koji se u potpunosti predaju onome što rade i to posebno vrijedi za Hornetse koji su moja ekipa. U suigraèe i vodstvo imam neogranièeno povjerenje. Znamo što možemo ali problem je što to trenutno ne pokazujemo jer nam nedostaje samopouzdanja, posebno meni. To se mora promijeniti i stvari æe krenuti nabolje.”

Zanimljivo je bilo èuti navijaèe Knicksa krajem 4. èetvrtine dok su skandirali: “Želimo Paula, želimo Paula“, ili “CP3, CP3“, što nije baš najuobièajenija praksa u bilo kojem sportu. Oni su oèito odluèili koga žele 2012.

Sam Chris kaže kako te navijaèe nije èuo. “To nisam èuo. Ja sam gledao u semafor i pokušavao smisliti kako da preokrenemo rezultat jer mi je veæ pun kufer poraza.”

Paul je pod ugovorom do kraja 2011/2012 sezone ali nakon toga ima player option za 2012/2013 tj može ostati i pokupiti 17,8 milijuna dolara koliko mu je zagarantirano ili može i otiæi u ekipu koja mu više odgovara. Tu je New York u prednosti nad ostalima jer veæ imaju primamljivi veliki dvojac a baš te, 2012, istièe ugovor Chaunceyju Billupsu tako da novac neæe biti problem (kao da su dolari ikada bili problem u New Yorku èak kad su u pitanju bili i puno lošiji igraèi nego što je Chris Paul).

Latest Posts

NE PROPUSTITE