Monday, May 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul: Razmišljamo o bojkotu

I dok se sudbina kluba Los Angeles Clippers rješava sudskim putem upitno je kako će se riješiti ona igračkog kadra koji je sve bliži bojkotu početka sezone.

Podsjetimo, Donald Sterling je u sporu s NBA ligom i suprugom Shelly. Razlog je taj što je njegova supruga izvršila prodaju kluba, iako za to navodno nije imala prava. Sterling pak tuži NBA ligu, jer smatra da je povrijedila njegova prava na privatnost, kada je snimila razgovor koji je vodio sa svojom ljubavnicom, kojoj je rekao da mu na utakmice Clippersa ne dovodi “crnčuge”.

NBA liga ga je doživotno suspendirala, te je naredila da se klub proda. Shelly Sterling je to i napravila, za dvije milijarde dolara, no Donald Sterling ju je tužio, a na sudu izjavio da neće prodati Clipperse dok god je živ.

Pitanje je samo tko će za taj klub igrati.

“Nešto se mora dogoditi i to što je prije moguće. Razgovarat ćemo o bojkotu, jer je ovo neprihvatljivo”, izjavio je Chris Paul, jedna od zvijezda kluba.

U razgovoru će sudjelovati i trener Doc Rivers, koji je već najavio svoj odlazak ostane li Sterling vlasnik kluba, te Blake Griffin i DeAndre Jordan.

“Otiđe li Doc iz kluba to će biti katastrofa. On je očinska figura ove momčadi koja ga voli i poštuje. Chris Paul je kapetan na parketu, ali je Doc zapravo taj koji vodi momčad. On je trener, odrasla osoba, karakteran i sposoban čovjek i to ne samo u košarkaškom smislu”, izjavio je privremeni izvršni direktor kluba, Richard Parsons.

Latest Posts

NE PROPUSTITE