Saturday, April 27, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul se vraæa protiv Lakersa?

Navijaèi Clippersa mogu s nestrpljenjem oèekivati sljedeæe utakmice svoje ekipe jer bi u njima mogao zaigrati njihov prvi razigravaè i jedan od najboljih razigravaèa lige. Chris Paul uspješno se oporavlja od ozljede i oèekuje se njegovo prikljuèenje treninzima ekipe.

Velika se buka digla oko Chrisa Paula i njegovog dolaska u Clipperse prije poèetka sezone. Nakon što je to realizirano oèekivalo se da Clippersi dominiraju Zapadom, no bilo je oèito u prvim utakmicama da æe trebati neko vrijeme prilagodbe. Nakon toga stigla je ozljeda stražnje lože Chrisa Paula i propustio je posljednjih 5 susreta Clippersa.

Clippersi su bez njega pobijedili 3 utakmice i 2 izgubili, a prije toga su s njime u ekipi izgubili samo 3 od 9 susreta. Paul bi danas trebao sudjelovati na treningu momèadi i tada æe se bolje znati može li zaigrati sutra protiv Lakersa ili ne.

Od dolaska u Clipperse odigrao je 9 utakmica tijekom kojih je prosjeèno postizao 18 poena, 8,4 asistencije i 3 skoka, što je ipak nešto manje od njegovih prosjeka karijere koji iznose 18,7 poena, 9,9 asistencija i 4,6 skoka, no to možemo pripisati upoznavanju s momèadi i vjerojatno æe i njegove brojke rasti kada uhvati kontinuitet nastupa.

Latest Posts

NE PROPUSTITE