Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul uspješno operiran

Zvijezda New Orleans Hornetsa, Chris Paul uspješno je operiran juèer naveèer te se oèekuje njegov povratak na košarkaške parkete za èetiri do šest tjedana.

Sjajni razigravaè ozljedio je koljeno 27. sijeènja na utakmici protiv Golden State Warriorsa. U sljedeæoj utakmici, protiv Chicago Bullsa, požrtvovno se bacio za jednom izgubljenom loptom pred kraj utakmice i pri padu je udario koljenom u televizijsku kameru. Na žalost, zbog tog udarca morao je biti podvrgnut artroskopskoj operaciji koljena. Rehabilitaciju æe poèeti odmah, a prvih dva ili tri tjedna hodat æe uz pomoæ štaka.

Oèito da mi je ovo vrlo teško”, izjavio je Paul koji æe zbog ove ozljede propustiti All-Star utakmicu u Dallasu. “Imao sam sreæe tijekom karijere jer nisam imao neke teže ozljede. Sada je moja glavnq zadaæa što prije se oporaviti te pomoæi ekipi da ostvari što bolji rezultat.

Hornetsi su trenutno na omjeru pobjeda i poraza 26-23 te se nalaze na 11. mjestu Zapadne konferencije. Doigravanje nije nedostižno, ali bez pomoæi Paula lako je moguæe da æe se dodatno udaljiti od najuzbudljivijeg dijela sezone. Trenutno se nalaze u silaznoj pitanju, zaredali su tri domaæa poraza za redom i pitanje je mogu li zadržati poziciju blizu doigravanju bez svog prvog organizatora igre.

Latest Posts

NE PROPUSTITE