Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul zadovoljan prijelaznim rokom Clippersa

Prošlo je već 11 godina od kada je Chris Paul bio izabran kao četvrti izbor 2005. godine na draftu. Kao idući na draftu bio je biran Raymond Felton koji je otišao u Charlotteu (Paul je rođen u North Carolinei), dok je u drugoj rundi kao 33. izbor od strane New Orleansa bio izabran krilo Brandon Bass i tako je postao suigrač Chrisa Paula.

Danas, 11 godina kasnije njih trojica s drafta 2005 su se pronašli u istom klubu, Los Angeles Clippersima. “Brandon i Raymond kao članovi moje draft klase smo se ponovno susreli u istom klubu, to je fantastično“, rekao je Chris Paul.

Clippersi su ovo ljeto zadržali Jamala Crawforda, Austina Riversa, Wesleyja Johnsona i Luca Mbaha a Moutea, a novi članovi uz Bassa i Feltona su Marreese Speights i Alan Anderson. “Jako sam uzbuđen. Potpisali smo odlične veterane koji su prošli puno toga kroz svoju karijeru i bili su u svim različitim situacijama na terenu“, rekao je Paul.

Felton je nakon potpisao za Clipperse ustanovio da će ovo biti odličan posao za obje strane. “Znam većinu igrača u klubu. Znam CP-a, znam Jamala s kojim sam igrao u dresu Blazersa. Kako se mogu žaliti kada znam da sam u odličnoj situaciji i dobrom klubu, a još ću biti u Los Angelesu. Stvarno se ne mogu žaliti.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE