Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul želi razmjenu u Knickse

Ponajbolji razigravaè NBA lige, Chris Paul putem svog agenta javio je New Orleans Hornetsima da ne želi produžiti ugovor s njima te da želi od ekipe da naprave razmjenu igraèa koja æe njega poslati u New York.

Yahoo!Sports javlja kako je Paulov agent veæ obavio razgovor s èelnicima Hornetsa te da se oèekuje službeno okonèanje lockouta kako bi službeni pregovori izmeðu Hornetsa i Knicksa mogli zapoèeti. Problem kod Knicksa je što oni nemaju dovoljno kvalitetnih igraèa koje bi poslali u razmjeni s Hornetsima, buduæi da se zna da æe zadržati svoja dva najbolja igraèa, Carmela Anthonyja i Amarea Stoudemirea. Zbog toga je moguæe ukljuèenje i neke treæe ekipe u pregovore.

Sve jasnije postaje kako æe Paul napustiti New Orleans èiji èelnici pokušavaju dobiti što više u zamjenu za svog najboljeg igraèa. Ako ga ne uspiju razmijeniti do kraja ove sezone, on æe vrlo vjerojatno iskoristiti opciju u svom ugovoru i postati slobodan igraè nakon završetka predstojeæe sezone. To za Hornetse oznaèava da je vrijeme za rebuilding i bit æe zanimljivo za vidjeti hoæe li vratiti u ekipu trenutno slobodnog agenta i dugogodišnjeg drugog najboljeg igraèa ekipe, Davida Westa.

Ukoliko ne uspiju pregovori s Knicksima, mnoge æe ekipe pokušati dovesti Paula u svoje redove. Veæ smo ranije pisali kako su veoma zainteresirani Boston Celticsi koji su spremni odreæi se Rajona Ronda, no zasigurno ima još mnogo ekipa koje išèekuju poèetak trženja slobodnim igraèima kako bi poslali ponudu za vjerojatno najboljeg razigravaèa današnjice.

Latest Posts

NE PROPUSTITE