Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chris Paul: Znamo kako pobijediti Lakerse

Los Angeles Clippersi u novu sezonu ulaze s nekoliko novih igraèa koji æe biti velika pojaèanja, ali sve je to ostalo u sjeni njihovog “velikog brata”, L.A. Lakersa koji su doveli dvije velike zvijezde NBA lige.

Lakersi su pojaèali svoje redove Dwightom Howardom i Steveom Nashom te na papiru izgledaju kao jedan od favorita za osvajanje naslova prvaka, no to æe morati dokazati i na parketu. Zvijezda Clippersa, razigravaè Chris Paul, nije previše zabrinut njima i smatra da æe Clippersi biti najbolja košarkaška momèad u gradu.

Juèer je Paul sa suigraèima iz Clippersa gostovao na “eventu” u Hollywoodu, povodom izlaska èasopisa GQ, èiju naslovnicu krasi upravo Paul. Tom je prilikom porazgovarao s brojnim novinarima i izjavio nekoliko zanimljivih reèenica.

“Lakersi se definitivno jesu pojaèali, ali ono što je dobra stvar oko naše ekipe je to što vlada veliko zajedništvo i smatramo da smo dovoljno dobri da možemo misliti samo na sebe i svoje igre”, zapoèeo je Paul. “Mi smo kao obitelj. Kada svi imaju isti cilj, naporno rade i brinu o svojim suigraèima, tada to nešto znaèi. Postoji mnogo zvijezda u NBA ligi koje meðusobno gotovo ni ne razgovaraju. Situacija sa mnom i Blakeom Griffinom je potpuno obrnuta, mi si sve govorimo, a to pomaže i našoj ekipi da bude bolja.”

Paul se još uvijek oporavlja od ozljede palca te još nekoliko tjedana neæe biti potpuno spreman za igru. To znaèi da æe propustiti predsezonske dvoboje s Miamijem koji æe se održati u Kini sredinom listopada, ali za poèetak sezone æe biti spreman.

“Nikada neæu reæi da je netko bolji od mene, u bilo èemu. Svejedno je o kome se radi. Morate zapamtiti da su Clippersi bolji nego prošle godine, mnogo smo bliži nego prije. To je naša najveæa snaga i zbog toga æemo pobijediti Lakerse i ostale momèadi s kojima se susretnemo”, završio je Paul.

Latest Posts

NE PROPUSTITE