Thursday, April 18, 2024

ZADNJE OBJAVE

Chuck smatra da se neće lako pomiriti s Jordanom

Charles Barkley priznao je da je i dalje tužan zbog činjenice da je prije nekoliko godina njegovo dugogodišnje prijateljstvo s Michaelom Jordanom praktički stalo. Svemu je krivac Chuckova izjava za vrijeme njegova gostovanja i komentatorske analize.

Barkley je pesimističan po pitanju njihova prijateljstva i ne vjeruje da će se pomiriti tek tako. Jordan mu nije oprostio izjavu u kojoj je kritizirao njegove menadžerske sposobnosti. Naime, Chucku se nije svidjelo kako MJ vodi Charlotte Bobcatse kao tadašnji GM.

“Bio mi je kao brat, skoro 20 godina. Da, osjećam se tužno. I dalje je on za mene najbolji košarkaš ikada. Želim mu sve najbolje, ali ne mogu tu više ništa učiniti” – kazao je Barkley u razgovoru za ESPN.

Prekid prijateljstva dogodio se prije točno osam godina, a razlog je bila Barkleyjeva izjava:

“Najviše što me smeta je to što nisam rekao ništa loše. Točno znam što sam rekao. Koliko god volim Michaela, dok god prestane zapošljavati ulizice i članove obitelji nikad neće biti uspješan kao generalni menadžer. Najviše me ljuti što je kasnije Phil Jackson rekao točno istu stvar.”

Michael Jordan očigledno ne voli kritike.

Latest Posts

NE PROPUSTITE