Saturday, April 20, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cleveland Cavaliersi otpustili centra Andrewa Boguta

Nakon tek 58 odigranih sekundi u Ohiju, Cleveland Cavaliersi potvrdili su ono što se odmah pretpostavljalo – centar Andrew Bogut ozljedom je završio svoju sezonu.

Centar hrvatskih korijena trebao je biti jedan od, ako ne i posljednji dio slagalice Cavaliersa s ulogom branitelja obruča i rezerve za 206 centimetara visokog Tristana Thompsona.

Ovom ozljedom Cavsi na centarskoj rotaciji uz Thompsona imaju mogućnost samo stavljati krilne centre u small-ball postavama poput Channinga Fryea te Kevina Lovea, tako da se očekuje uručenje otkaza australskom reprezentativcu od strane GM-a Cavaliersa, Davida Griffina, kako bi našli adekvatnog centra da nadopuni njegovo mjesto.

S obzirom na to da su prošlogodišnji osvajači NBA lige već duboko zagazili u luksuzni porez prekoračenjem maksimalne dozvoljene količine plaća, postoji mogućnost da otpuste još jednog igrača, a kao najvjerojatnija opcija izdvaja se swingman DeAndre Liggins.

Bogut je ove sezone igrao u Dallas Mavericksima nakon čega je razmjenom poslan u Sixerse za koje nikad nije stupio na teren već je odmah postao slobodan agent, što ga je dovelo u Ohio. Popularni Andrija u svojoj 12-godišnjoj karijeri bilježi prosjek od 10 poena i 9 skokova po utakmici.

Latest Posts

NE PROPUSTITE