Saturday, December 10, 2022

ZADNJE OBJAVE

Cleveland Cavaliersi predstavili Kyriea Irvinga

Cleveland Cavaliersi ponosno su predstavili 19-godišnjeg razigravaèa Kyriea Irvinga, prvog picka ovogodišnjeg NBA drafta.

- Advertisement -

Tijekom 20-minutnog ispitivanja novinara donedavni igraè Dukea pokazao je smirenost i samopouzdanje, a uz njega je predstavljen i krilni igraè Tristan Thompson, kojeg su Cavsi uzeli kao èetvrti izbor drafta.

“Nakon što su prozvali moje ime htio sam grliti svog oca deset minuta, znajuæi koliko je napornog rada trebalo da bi došlo do ovog trenutka” rekao je izmeðu ostalog Irving, koji æe u novom klubu nositi dres s brojem 15.

Lokalni mediji zakljuèuju kako je Cleveland dobio novu veliku zvijezdu, ali jednu koja je bitno drugaèija od njihove prošle LeBrona Jamesa, “bez tetovaža, multimilijunskih sponzorskih ugovora, nadimaka i velikih najava”.

- Advertisement -

“On je nešto posebno” zakljuèio je trener Cavaliersa Byron Scott, dok je otac talentiranog košarkaša Drederick Irving poruèio:

“Dobili ste premiju, a ne kažem to samo jer sam mu otac. On je jedna posve druga brzina koju još niste vidjeli. Poseban je momak.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE