Saturday, January 28, 2023

ZADNJE OBJAVE

Cleveland još nije smijenio Browna, James sve bliže Bullsima?

Trener košarkaša Cleveland Cavaliersa Mike Brown preživio je sastanak vodstva kluba u ponedjeljak, koje ga zasad još nije smijenilo.

- Advertisement -

To, meðutim, ne znaèi da æe Brown ostati na klupi najveæeg razoèaranja ovogodišnjeg doigravanja i u sljedeæoj, posljednjoj mu sezoni ugovora.

“Riješit æemo osnovna kadrovska pitanja u sljedeæih sedam do deset dana” izjavio je novinarima vlasnik kluba Dan Gilbert.

Pretpostavlja se da æe Danny Ferry kao glavni menadžer kluba razgovarati na trenersku temu s LeBronom Jamesom. U klubu se, unatoè najavama o odlasku 26-godišnjega krilnog igraèa nakon sedam godina provedenih u Cavaliersima, i dalje nadaju da æe James pregovarati i s njima nakon što postane slobodni agent u srpnju. Možda bi baš stav ponajboljeg košarkaša svijeta mogao odluèiti Brownovu sudbinu.

- Advertisement -

Tamnoputi je trener inaèe uvodio Cavalierse u doigravanje u svakoj od pet svojih sezona. Ove je iznenaðujuæe ispao od Boston Celticsa u šestoj utakmici polufinala Istoka.

Paralelno amerièki mediji i dalje raspredaju o klubu u kojem bi James mogao nastaviti karijeru. Chicago Tribune tako navodi da je William Wesley, asistent Jamesova menadžera Leona Rosea, pregovarao s Bullsima oko angažmana Jamesa u paketu s trenerom Johnom Caliparijem, s kojim se krilni igraè osobito sprijateljio tijekom posljednjih nekoliko godina.

Jamesov agent o tom paketu navodno pregovara s još nekoliko klubova.

Latest Posts

NE PROPUSTITE