Wednesday, July 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cleveland, ovo je za tebe

Sinoć smo svjedočili nečemu nevjerojatnom. Cleveland je, nakon nevjerojatno napete i uzbudljive utakmice, osvojio titulu pobijedivši Warriorse 93-89. Ta titula je stvarno posebna zato što je prva za Cavse. U cijeloj euforiji, jedno osobi je ta titula značila više nego ostalima – LeBronu Jamesu. Legenda Cavsa je napokon ispunila svoje obećanje, donio je trofej NBA lige u Ohio, pritom napravivši povijesni uspjeh. Ući će u povijest kao jedina ekipa, dosad, koja se vratila nakon što je gubila 3-1 u finalu i osvojila titulu.

Poslije utakmice svi su željeli čuti mišljenja LeBrona i želja im je ispunjena. Poslije utakmice dao je intervju na terenu dok su slavili pobjedu. Suzbijavši suze, rekao je ,između ostalog, da ne zna zašto su željeli ići najtežim putem, zašto mu je čovjek odozgor želio dati najteži put. To opisuje put Cavsa do titule. Izjava je popraćena uzvikom: „Cleveland, ovo je za tebe“. Bio je to emocionalan intervju koji pokazuje koliko mu sve ovo stvarno znači.

U zadnje 3 utakmice, kada su bili samo jednu izgubljenu utakmicu udaljeni od ispadanja, James je u prosjeku zabio 36,3 koša, imao 11,7 skokova, 9,7 asistencija 3 blokade i 3 ukradene lopte. Ponajviše na njegovim leđima (da ne umanjujemo odlične predstave drugih igrača)  Cavsi su došli do titule. to samo pokazuje njegovu veličinu i zašto je jedan d najboljih ikad. To je također razlog jednoglasne odluke za MVP-a finala. Jedino što možemo reći jest, svaka čast, zaslužili ste.

Latest Posts

NE PROPUSTITE