Thursday, March 28, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cleveland ponovno otpustio Mikea Browna

Vlasnik Cleveland Cavaliersa Dan Gilbert otpustio je trenera Mikea Browna i po drugi put u svojoj vlasničkoj eri.

Iako je svojedobno izjavio da je pogriješio kada je prvi put, 2010. godine, otpustio jedinog čovjeka koji je odveo klub do velikog NBA finala, Gilbert je to ponovno učinio minulog ponedjeljka.

Brown je ponovno zaposlen kao trener Cavaliersa u travnju prošle godine, a unatoč tome što je popravio igru momčadi, koja je uz to imala i pravo prvog odabira na prošlom NBA draftu, Clevelandu je doigravanje ponovno izmaknulo. Promašaj je bio i Anthony Bennett, prvi pick NBA drafta, a to je sve bilo ipak previše za Gilberta.

“Ovo je okrutan biznis. Sve nas jako boli što smo morali donijeti ovako tešku odluku i otpustiti Mikea Browna. Mike je naporno radio ove sezone i pomak u igri je bio vidljiv. No mišljenja smo da trebamo krenuti u drugom smjeru. Mikeu i njegovoj obitelji želimo sreću u nastavku života”, rekao je vlasnik Cavsa.

Potencijalni Brownovi nasljednici su Steve Kerr, Mike D’Antoni, Alvin Gentry, Mark Jackson i George Karl.

Osim otpuštanja Browna Gilbert je objavio i da je posao za stalno na mjestu generalnog menadžera dobio David Griffin, koji se od veljače na tom mjestu vodio kao privremeno zaposlen.

Latest Posts

NE PROPUSTITE