Friday, April 26, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cleveland potpisao odbačenog playmakera Spursa

Aktualni doprvaci NBA lige Cleveland Cavaliersi, potpisali su još jednog playmakera, 23-godišnjeg Amerikanca Londona Perrantesa.

Vijest je objavio istaknuti NBA novinar Shams Charania, a Perrantes je navodno potpisao tzv. two-way contract, novu inačicu ugovora u ligi, koja igraču dopušta da ograničeni dio sezone provede u NBA momčadi, a ostatak u podružnici kluba iz G-lige, u ovom slučaju u Canton Chargeu.

Perrantes je do prošlog ljeta igrao za Sveučilište Virginia, gdje je u prosjeku ostvarivao 12,7 koševa i 3,8 asistencija po utakmici. Nakon što je diplomirao, potpisao je jednokratni ugovor s Miami Heatom do završetka Ljetne lige, a krajem kolovoza potpisao je sa San Antonio Spursima, no oni su mu otkazali suradnju usred priprema pred početak sezone.

Uz Isaiaha Thomasa, Derricka Rosea i Josea Calderona Cavsi su se sada pojačali još jednim razigravačem koji će, ruku na srce, prilike eventualno dobivati u posljednjim trenucima utakmice pri riješenom rezultatu ili u slučaju nenadanih ozljeda.

Latest Posts

NE PROPUSTITE