Thursday, April 25, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cleveland predstavio Andrewa Bynuma

NBA momčad Cleveland Cavaliersa u petak je navečer predstavila i službeno svoje novo pojačanje – 25-godišnjeg centra Andrewa Bynuma s kojim su potpisali dvogodišnji ugovor.

Ovaj talentirani košarkaš, koji je propustio cijelu prošlu sezonu zbog problema s koljenima, u dvije godine ima priliku zaraditi 24 milijuna dolara. Od 12 milijuna koliko bi trebao zaraditi u idućoj sezoni, ugovorom mu se jamči samo šest. Preostalu polovicu ima priliku zaraditi u vidu stimulacije, navodi se.

“Želim vratiti svoju karijeru na pravi put. Cavsi su mi dali priliku da uspijem i zajedno smo napravili plan. Zaista vjerujem liječnicima ovdje, kao i trenerskom osoblju. Želim odigrati punu sezonu i uopće ne sumnjam da u tome mogu uspjeti. Bit ću spreman za trening-kamp”, rekao je Bynum, koji nije odigrao NBA utakmicu od 21. svibnja 2012. godine.

Dakle, Bynum je napustio Philadelphiju ne odigravši ondje niti jednu utakmicu, a u prethodnoj sezoni (2011/12) u L.A. Lakersima bio je na prosjeku od 18,7 koševa i 11,8 skokova.

“Imamo talent i definitivno imamo priliku otići daleko. Želim ovu momčad vratiti u doigravanje i napraviti malo buke, Clevelandovi navijači to zaslužuju. Donijet ću iskustvo i vodstvo mladoj jezgri momčadi koju imamo. Sada treba samo naporno raditi, a to sam voljan napraviti.”

Podsjećamo, ovog su ljeta Cavaliersi već doveli prvi pick s drafta Anthonyja Bennetta, Golden Stateova beka Jarretta Jacka i potentnog krilnog centra iz Lakersa Earla Clarka.

Uz mladu okosnicu sastava koju čine Kyrie Irving, Dion Waiters, Tristan Thompson te centri Anderson Varejao i Tyler Zeller, Istočna konferencija dobiva vrlo konkurentnu momčad.

Latest Posts

NE PROPUSTITE