Friday, April 19, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cleveland slavi poraz LeBrona Jamesa

Nakon osvajanja prvog naslova prvaka NBA lige u klupskoj povijesti, sreæi nije bilo kraja za igraèe i vodstvo Dallas Mavericksa, a ništa manje zadovoljni bili su i u Clevelandu.

Samo 15-ak minuta nakon što su Dallas Mavericksi osvojili svoj prvi naslov pobijedivši Miami Heat u šestoj utakmici NBA finala, vlasnik Clevelanda Dan Gilbert oglasio se na društvenoj mreži Twitter.

“Èestitke Marku Cubanu (vlasnik Dallasa, op.a.) i cijeloj momèadi. Mavsi NIKAD nisu odustajali i nagrada je prsten. Stara lekcija za sve: Ne postoje PREÈACI, NIKAKVI”, komentirao je Gilbert.

Nije teško zakljuèiti kome je bila upuæena “stara lekcija”. Naravno, Lebronu Jamesu koji je i u svom drugome NBA finalu ostao prekratak (2007. sa Clevelandom poražen u finalu od San Antonio Spursa 4-0). Gilbert je prošlog ljeta kada je Lebron objavio svoju odluku da odlazi rekao da æe ga karma sprijeèiti u osvajanju prstena, te da æe Cleveland osvojiti naslov prije “samoprozvanog kralja”. Prvi dio “kletve” mu se ostvario.

No, nije samo on likovao zbog Jamesa. Bivši suigraè iz Clevelanda, a sada u Los Angeles Clippersima, Mo Williams takoðer je komentirao poraz Miamija odnosno Jamesa.

“Dallas mi je upravo izlijeèio srce”, iskreno je rekao Williams.

Latest Posts

NE PROPUSTITE