Wednesday, April 24, 2024

ZADNJE OBJAVE

Cleveland spreman na dolazak LeBrona

Sljedeæi tjedan se najkorisniji košarkaš iz posljednje dvije NBA sezone LeBron James vraæa u Cleveland, klub èije je boje branio sedam godina, buduæi 2. prosinca u Quicken Loans Arenu dolazi Miami Heat.

Uprava kluba oèekuje emotivnu reakciju navijaèa koji se osjeæaju izdanima buduæi je njihov dojuèerašnji miljenik i idol odluèio napustiti Cleveland tijekom ljeta i prijeæi u Miami, a svoju odluku pritom je objavio na televiziji (ESPN).

Tako Associated Press piše da su se iz Cavaliersa odluèili nakon savjetovanja s NBA-ligom, pooštriti mjere osiguranja u i ispred same Quicken Loans Arene prije, tijekom i nakon same utakmice, kao i da iz kluba pozivaju navijaèe da se suszdrže od nošenja majica s opscenim i uvredljivim porukama spram Jamesa koje su nakon njegovog odlaska postale vrlo popularne.

Vlasnik Cleveland Cavaliersa Dan Gilbert poruèio je da æe biti zabranjen ulazak u dvoranu s “anti-LeBronovim” majicama.

Oèito je da su vulgarne stvari, kakve ne biste željeli da vaša djeca vide, zabranjene, ali neæemo biti ni Gestapo“, napisao je putem Twittera Gilbert, jasno tako davši do znanja da su manje provokacije ponajboljeg košarkaša današnjice itekako poželjne.

Latest Posts

NE PROPUSTITE