Sunday, January 29, 2023

ZADNJE OBJAVE

Cleveland u šoku: LeBron nam je pljunuo u lice

Nakon što je obznanio svoju odluku o prelasku u Miami Heat, u Clevelandu je ljubav spram LeBrona Jamesa prepustila mjesto mržnji.

- Advertisement -

Velik broj onih koji su se kleli na vjeènu ljubav ponajboljem košarkašu današnjice strgnuo je sa sebe dres Cavaliersa s brojem 23 i zapalio ga, a kamenovana je i zgrada TV-kuæe iz èijeg je studija James kazao ono što navijaèi Clevelanda nisu željeli èuti.

Opalio je pljusku gradu koji je stajao iza njega i bodrio ga još od srednjoškolskih dana. Doæi na televiziju i pljunuti nam na takav naèin u lice ružan je potez s njegove strane“, mišljenje je Earla Mauldina, razoèaranog navijaèa.

James je roðen i Akronu, po broju stanovnika petom gradu amerièke države Ohio u kojoj se nalazi i Cleveland, grad u financijskom kolapsu uslijed gašenja autoindustrije. Unatoè teškoj situaciji, stanovništvo Clevelanda moglo se hvaliti neèim što nitko nije imao, a sada su i bez toga ostali.

- Advertisement -

Do samoga kraja nas je držao u neizvjesnosti. Tko smo mi da se s nama tako postupa!? Želiš li ostati, ostani. Ukoliko to nije tvoja volja, samo nestani. Ali, imali smo pravo to saznati na drugaèiji naèin i prije cijeloga svijeta“, veli Gary Hunter, još jedan u nizu razoèaranih.

Ovo je kao da smo izgubili finale šutom uz zvuk sirene. Nikada nisam mislio da æe otiæi“, dodao je Tom Sheehan, dok je posebno ogorèen bio stanoviti Fred Sczerpak:

On je gubitnik i bolje je da je otišao. Time nam je uèinio uslugu.

Latest Posts

NE PROPUSTITE