Clevelandovi navijaèi šalju LeBronove dresove beskuænicima

Kada je 8. srpnja LeBron James obznanio svoju odluku da, nakon sedam godina igranja za Cavalierse, postaje èlanom momèadi Miami Heata, u Clevelandu je puk odgovorio žustrim reakcijama.

Da ga u njegovom domu više ne štuju dokazale su televizijske snimke nakon LeBronove odluke. U kadru je bio i zapaljen Jamesov dres, a izvještaji iz Clevelanda sugerirali su da je takvih poèinitelja bilo više. Ipak, da ima i onih spremnih za humanitarnu pomoæ, doduše sa èudnim smislom za humor, dokazuju posljednje vijesti iz SAD-a.

Naime, mnogo se dojuèerašnjih štovatelja lika i djela ponajboljeg košarkaša današnjice odluèilo riješiti svega što ima veze s njime, ali i potruditi se da te stvari ne budu baèene. Stoga su ih odluèili donirati domu za nezbrinute u – Miamiju.

Ipak, postoji moguænost da njihov humanitarni èin ne zaživi.

“Trenutaèno ga razmatramo. Mnogo je politike u tom potezu” kazala je Rita Clark iz Miamijeve udruge za beskuænike i dodala:

“Èini se kao da je taj èin napravljen u dobroj namjeri, no neæe se odmah realizirati. Nastojim da ti dresovi budu dobro primljeni u Miamiju.”