Tuesday, April 23, 2024

ZADNJE OBJAVE

Clevelandovi navijaèi šalju LeBronove dresove beskuænicima

Kada je 8. srpnja LeBron James obznanio svoju odluku da, nakon sedam godina igranja za Cavalierse, postaje èlanom momèadi Miami Heata, u Clevelandu je puk odgovorio žustrim reakcijama.

Da ga u njegovom domu više ne štuju dokazale su televizijske snimke nakon LeBronove odluke. U kadru je bio i zapaljen Jamesov dres, a izvještaji iz Clevelanda sugerirali su da je takvih poèinitelja bilo više. Ipak, da ima i onih spremnih za humanitarnu pomoæ, doduše sa èudnim smislom za humor, dokazuju posljednje vijesti iz SAD-a.

Naime, mnogo se dojuèerašnjih štovatelja lika i djela ponajboljeg košarkaša današnjice odluèilo riješiti svega što ima veze s njime, ali i potruditi se da te stvari ne budu baèene. Stoga su ih odluèili donirati domu za nezbrinute u – Miamiju.

Ipak, postoji moguænost da njihov humanitarni èin ne zaživi.

“Trenutaèno ga razmatramo. Mnogo je politike u tom potezu” kazala je Rita Clark iz Miamijeve udruge za beskuænike i dodala:

“Èini se kao da je taj èin napravljen u dobroj namjeri, no neæe se odmah realizirati. Nastojim da ti dresovi budu dobro primljeni u Miamiju.”

Latest Posts

NE PROPUSTITE