Sunday, September 24, 2023

ZADNJE OBJAVE

Clifford: Howard može vratiti All-Star formu

Nakon završenog finala NBA momčadi su se okrenuli sklapanju rostera za narednu sezonu. Tako su započele razmjene igrača od kojih najviše iznenađuje odlazak Dwighta Howarda u Charlotte Hornetsa.

Trener momčadi iz North Caroline, Steve Clifford smatra da bi Howard mogao predstavljati pojačanje.

“Poznajem stvari koje bi trebao raditi da bi igrao odlično. Poznajemo se od ranije i tako da znam njegove mogućnosti. Uvjeren sam da se može vratiti u vrhunsku formu i na All Star level”, izjavio je Clifford koji je bio asistent u Orlandu za vrijeme Howardovog boravka na Floridi.

Nakon što je napustio matični klub, Howard se nije proslavio u Lakersima, Rocketsima dok je u rodnoj Atlanti imao bljeskove koji su podsjećali na All-Star nivo.

Clifford je još dodao kako će Hornetsi dobiti odličnog obrambenog igrača i zaštitnika reketa  i osobu koja je zanimljiva te ga suigrači vole.

Nema sumnje kako bi odlazak u Carolinu i ponovno surađivanje s Cliffordom, moglo pomoći Howardu, a u isto vrijeme nastupajući za Hornetse nema toliko odgovornosti, pritiska i očekivanja kakva je imao u Los Angelesu, Houstonu i rodnoj Atlanti.

Latest Posts

NE PROPUSTITE